Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
İşlemi yaptık motor da güzel parlak duruyor fakat şöyle bir sıkıntı oldu;Temizleme spreyini sıkıp sonrasında iki tane bezle iyice kuruttum kimyasalın değdiği her yeri silmeye çalıştım. Ama havalandırmada dış ortamdan hava girişi açıkken kimyasalın kokusu olduğu gibi aracın içine giriyor. İç hava sirkülasyonunda sıkıntı yok ama dış havayı açınca koku giriyor. Uygulamayı yaptığın ertesi gün iş yerimin bahçesinde kaputu gün boyu açık bıraktım iyice havalansın diye ama fayda etmedi. Bu kokuyu nasıl gidereceğiz?
İşlemi yaptık motor da güzel parlak duruyor fakat şöyle bir sıkıntı oldu;
Temizleme spreyini sıkıp sonrasında iki tane bezle iyice kuruttum kimyasalın değdiği her yeri silmeye çalıştım. Ama havalandırmada dış ortamdan hava girişi açıkken kimyasalın kokusu olduğu gibi aracın içine giriyor. İç hava sirkülasyonunda sıkıntı yok ama dış havayı açınca koku giriyor. Uygulamayı yaptığın ertesi gün iş yerimin bahçesinde kaputu gün boyu açık bıraktım iyice havalansın diye ama fayda etmedi. Bu kokuyu nasıl gidereceğiz?
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.