Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
kapı ambiyans larım ikilisi kalmadığı için 4 lü almak zorunda kaldım diğer ıkısinı ıhtıyac ı olan arkadaşlar a satabılırım mavi renkkapı dosemesını sokerek bitüself ile yalıtım yaptım açmısken yapayım dedim yoksa yapmazdım ama kapıda inanılmaz bir tokluk oldu sese faydası olur mu olmaz mı bılmem ama kapının kapınışı bile değişti birde soket sokete montajda kapı ambiyans cıta ledlerini trip tusundan kısamıyorsunuz ve devreye parkları acınca giriyor arkadaslar bılgınız olsun. yarında diğer şoför kapısının yapılıs şeklini çekerim bügun yetiştiremedim [emoji1303]BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
kapı ambiyans larım ikilisi kalmadığı için 4 lü almak zorunda kaldım diğer ıkısinı ıhtıyac ı olan arkadaşlar a satabılırım mavi renk
kapı dosemesını sokerek bitüself ile yalıtım yaptım açmısken yapayım dedim yoksa yapmazdım ama kapıda inanılmaz bir tokluk oldu sese faydası olur mu olmaz mı bılmem ama kapının kapınışı bile değişti birde soket sokete montajda kapı ambiyans cıta ledlerini trip tusundan kısamıyorsunuz ve devreye parkları acınca giriyor arkadaslar bılgınız olsun. yarında diğer şoför kapısının yapılıs şeklini çekerim bügun yetiştiremedim [emoji1303]
BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.