Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Hocam ben de yağ değişimi mobil 1 0w30 advanced fuel economy ile yaptım geçen hafta, çıkan yağ berrak kalır sizinki yanında. Usta neden değiştiryorsun ki dedi hatta, dedim 12bin km olacak değiştireli 5w30 eco nergy idi yağ, gerek yok çok akışkan ve temiz dedi ancak uzatmadım ben.Yağın bu kadar siyah olmasının sebebi motor temizleyicisi muhtemelen . Eskiyen hava filtresi epey etkir bu renge ve performansa. Yağa bir diğer karartan olay da yüksek devirli kulllanım. Hava filtresini man kullanmanızı öneririm , motor temizleyici kullanmanız da bana göre zararlı.
Hocam ben de yağ değişimi mobil 1 0w30 advanced fuel economy ile yaptım geçen hafta, çıkan yağ berrak kalır sizinki yanında. Usta neden değiştiryorsun ki dedi hatta, dedim 12bin km olacak değiştireli 5w30 eco nergy idi yağ, gerek yok çok akışkan ve temiz dedi ancak uzatmadım ben.
Yağın bu kadar siyah olmasının sebebi motor temizleyicisi muhtemelen . Eskiyen hava filtresi epey etkir bu renge ve performansa. Yağa bir diğer karartan olay da yüksek devirli kulllanım. Hava filtresini man kullanmanızı öneririm , motor temizleyici kullanmanız da bana göre zararlı.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.