Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Merhaba,2015 fb7 kullanmaktayım 8 ay önce aldımAldıktan 2 ay sonra atiker gold Lpg taktırdım 2350 TL yeLpg dolumu da benzin kapagının içinde olsun istedim yalnız Lpg alırken aparatı devamlı tak sök yapmak zorunda kalıyordum tornacı ya gidip ilk olarak 12.2mm kısalttırdım kapağı kapatınca zorlama oluyordu 1mm ve 1.5 mm daha kısalttırdım kapagı deneyerek 3 defa adama kısalttırdım ve sonunda kapak tam kapandı hic bir sorun teşkil etmiyor benzin dolum kapağına da değmiyor resmini de ekliyorum burayaTornacı ya 20 TL verdimRot a girdim 10 TL verdimGariptir binde bir olacak olan olay ise sabah aracın sağ ön diskin içine taş girdi acayıp şekilde rahatsız edici ses cıkıyordu frencide lastiği söktürüp taşı aldırdım usta ömrümde hiç böyle bişey görmedim diyor 30 TL d2 buraya verdim çıktım sanayidenBöyle şeylerde başımıza geliyor işte İyiki honda almışım diyorum bakım haric sanayi yüzü göstermedi hiç.Neyse çok konuştum sanırım ben kaçtım cümleten iyi forumlar diliyorum.[ATTACH=full]261201[/ATTACH]
Merhaba,
2015 fb7 kullanmaktayım 8 ay önce aldım
Aldıktan 2 ay sonra atiker gold Lpg taktırdım 2350 TL ye
Lpg dolumu da benzin kapagının içinde olsun istedim yalnız Lpg alırken aparatı devamlı tak sök yapmak zorunda kalıyordum tornacı ya gidip ilk olarak 12.2mm kısalttırdım kapağı kapatınca zorlama oluyordu 1mm ve 1.5 mm daha kısalttırdım kapagı deneyerek 3 defa adama kısalttırdım ve sonunda kapak tam kapandı hic bir sorun teşkil etmiyor benzin dolum kapağına da değmiyor resmini de ekliyorum buraya
Tornacı ya 20 TL verdim
Rot a girdim 10 TL verdim
Gariptir binde bir olacak olan olay ise sabah aracın sağ ön diskin içine taş girdi acayıp şekilde rahatsız edici ses cıkıyordu frencide lastiği söktürüp taşı aldırdım usta ömrümde hiç böyle bişey görmedim diyor
30 TL d2 buraya verdim çıktım sanayiden
Böyle şeylerde başımıza geliyor işte
İyiki honda almışım diyorum bakım haric sanayi yüzü göstermedi hiç.
Neyse çok konuştum sanırım ben kaçtım cümleten iyi forumlar diliyorum.
[ATTACH=full]261201[/ATTACH]
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.