Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
arkadaşlar kış geliyor diye aracıma kalıteli cam suyu arayısına gırmıstım ve her zaman ki gibi arayan bulur hesabı olarak buldum[emoji85] Shell markasına üretim yapan kemetyl firmasının ürünlerine ulaştım ve firma yetkilisi ile gorüştüm ürünler carix markası adı altında satılıyor Shell in sadece ismi var reklamı kutunun içeriği aynı Shell cam suyu 50 TL carix 35 TL.burdan kalıtelı donmayan -30 cam suyu almak isteyen arkadaşlar olur diye paylaşıyorum.BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
arkadaşlar kış geliyor diye aracıma kalıteli cam suyu arayısına gırmıstım ve her zaman ki gibi arayan bulur hesabı olarak buldum[emoji85] Shell markasına üretim yapan kemetyl firmasının ürünlerine ulaştım ve firma yetkilisi ile gorüştüm ürünler carix markası adı altında satılıyor Shell in sadece ismi var reklamı kutunun içeriği aynı Shell cam suyu 50 TL carix 35 TL.
burdan kalıtelı donmayan -30 cam suyu almak isteyen arkadaşlar olur diye paylaşıyorum.
BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.