Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Hafta sonu hazır evdeyken arabayla baya bir uğraştım[emoji23]>Dış yıkama + kil uygulaması + hızlı cila>Motor bölümü baya kötüydü motor temizleme spreyi ile güzel bir temizlik yaptım>Aracın çalışmasında herhangi bir sıkıntı yoktu ama yine de supap ayarı yaptım(sadece egzoz supapları hafif sıkmıştı araç 2015 eco 65.000km de)>Periyodik bakımı da aradan çıkardım (filtre değişimi + yağ)>Aracın fren balataları söküp temizledikten sonra tekrar yerine taktım(Üzerinde orjinal balataları var biraz sertleşti galiba frenlemeden memnun değilim ama 100k olunca değişmeyi düşünüyorum)-Yapamadığım bir iş kaldı forumda da konusu vardı lpg enejektörünün sesini azaltmak için titreşim takozu uygulanıyordu. Daha önceden titreşim takozlarını almıştın enjektör kütüğünü takozla takınca çok yukarı da kaldı. Takozu takmayıp eski haliyle yerine taktım.[ATTACH=full]265300[/ATTACH][ATTACH=full]265301[/ATTACH][ATTACH=full]265302[/ATTACH]iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hafta sonu hazır evdeyken arabayla baya bir uğraştım[emoji23]
>Dış yıkama + kil uygulaması + hızlı cila
>Motor bölümü baya kötüydü motor temizleme spreyi ile güzel bir temizlik yaptım
>Aracın çalışmasında herhangi bir sıkıntı yoktu ama yine de supap ayarı yaptım(sadece egzoz supapları hafif sıkmıştı araç 2015 eco 65.000km de)
>Periyodik bakımı da aradan çıkardım (filtre değişimi + yağ)
>Aracın fren balataları söküp temizledikten sonra tekrar yerine taktım(Üzerinde orjinal balataları var biraz sertleşti galiba frenlemeden memnun değilim ama 100k olunca değişmeyi düşünüyorum)
-Yapamadığım bir iş kaldı forumda da konusu vardı lpg enejektörünün sesini azaltmak için titreşim takozu uygulanıyordu. Daha önceden titreşim takozlarını almıştın enjektör kütüğünü takozla takınca çok yukarı da kaldı. Takozu takmayıp eski haliyle yerine taktım.
[ATTACH=full]265300[/ATTACH][ATTACH=full]265301[/ATTACH][ATTACH=full]265302[/ATTACH]
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.