Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Yağlı motor kulağı, Şanzıman yağı, Şanzıman filtresi değişimini servisten aldığım Atf dw1 yağ ve şanzıman filtresi ile yaptım. Araç titreşimsiz bir hale geldi. Vites geçişleri mükemmel oldu. Sürüş hissiyatı yüksek birisi olarak vitesin değiştiğini hissedemedim. Acaba vites atmadı mi diye düşündüm bir ara Bu işlemleri yaptirmayı düşünen arkadaşlara fikir olması açısından maaliyeti yazıyorum.Not: sadece servisteki parça fiyatlarıdır.Motor kulağı: 1.000 TLŞanzıman yağı 3 lt.: 530 TLŞanzıman filtresi: 320 TLTOPLAM: 1.850 TL
Yağlı motor kulağı, Şanzıman yağı, Şanzıman filtresi değişimini servisten aldığım Atf dw1 yağ ve şanzıman filtresi ile yaptım. Araç titreşimsiz bir hale geldi. Vites geçişleri mükemmel oldu. Sürüş hissiyatı yüksek birisi olarak vitesin değiştiğini hissedemedim. Acaba vites atmadı mi diye düşündüm bir ara
Bu işlemleri yaptirmayı düşünen arkadaşlara fikir olması açısından maaliyeti yazıyorum.
Not: sadece servisteki parça fiyatlarıdır.
Motor kulağı: 1.000 TL
Şanzıman yağı 3 lt.: 530 TL
Şanzıman filtresi: 320 TL
TOPLAM: 1.850 TL
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.