Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
- Yeni kışlık lastiklerimi takmış bulunuyorum. Eskiler fena değildi. 6 sene kullandığım için 1 lastik parasına sattım. Bu sefer ki seçimim Sava Eskimo S3+'dan yana oldu. (C, C, 69) (Dot 2718)(195/60/15) Şahsi zorlama testlerimden başarı ile geçti. Temiz asfaltta tipik uğultu sesimiz yine var. İnşâallah uzun süre kullanmak nasip olur.- Hesapta yok iken uygun fiyat ve yorumlar iyi olunca koltuk ısıtma minderi aldım. Çakmak soketli ve anahtarlı. Bir iki dakikada kendini belli ediyor. Beş dakika iyi ısınıyor kapatıyorum. [ATTACH=full]267143[/ATTACH]
- Yeni kışlık lastiklerimi takmış bulunuyorum. Eskiler fena değildi. 6 sene kullandığım için 1 lastik parasına sattım. Bu sefer ki seçimim Sava Eskimo S3+'dan yana oldu. (C, C, 69) (Dot 2718)(195/60/15) Şahsi zorlama testlerimden başarı ile geçti. Temiz asfaltta tipik uğultu sesimiz yine var. İnşâallah uzun süre kullanmak nasip olur.
- Hesapta yok iken uygun fiyat ve yorumlar iyi olunca koltuk ısıtma minderi aldım. Çakmak soketli ve anahtarlı. Bir iki dakikada kendini belli ediyor. Beş dakika iyi ısınıyor kapatıyorum. [ATTACH=full]267143[/ATTACH]
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.