Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Balatalardan metale sürtünme sesi gelince özel servisin yolunu tuttum. Biten bir balata yokmuş ama fren merkezi arka balatalara kaynamış. Daha yarı ömrü dolmamış balatalara mı yanayım uçan fiyatlara mı bilemedim.Arka balataların değişimi için 350 parça (blue print) ve 150 işçilik olmak üzere 500 tl verdim. Sonra da fren merkezi tamiri için bir fren ustasına yönlendirdiler. Yaklaşık bir saat uğraştı ve sanırım fren merkezinde bulunan lastikler değişti, biraz da hidroliği tamamladı. 350 diyince artık 300 olsun dedim.
Balatalardan metale sürtünme sesi gelince özel servisin yolunu tuttum. Biten bir balata yokmuş ama fren merkezi arka balatalara kaynamış. Daha yarı ömrü dolmamış balatalara mı yanayım uçan fiyatlara mı bilemedim.
Arka balataların değişimi için 350 parça (blue print) ve 150 işçilik olmak üzere 500 tl verdim. Sonra da fren merkezi tamiri için bir fren ustasına yönlendirdiler. Yaklaşık bir saat uğraştı ve sanırım fren merkezinde bulunan lastikler değişti, biraz da hidroliği tamamladı. 350 diyince artık 300 olsun dedim.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.