Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ynt: Bugün ki resminizYnt: Bugün ki resminiz[quote author=Halil ayhan link=topic=256.msg2736#msg2736 date=1396194475]Navigasyon sistemi icin kesinlikle orjinal servistekini alin tamam biraz pahali ama inanin faydasini goruceksiniz ben elegance smart paketli aldim yani ses sistemli paketi ve gercekten aracin en sevdigim yönü camlari kapatip icerde klip izlemek ayrica disarda servis harici yapilan bir ekran alip takma olayi aracin elektriksel olarak butun sistemini garanti disi birakiyor bilginize Tapatalk
Ynt: Bugün ki resminiz
[quote author=Halil ayhan link=topic=256.msg2736#msg2736 date=1396194475]
Navigasyon sistemi icin kesinlikle orjinal servistekini alin tamam biraz pahali ama inanin faydasini goruceksiniz ben elegance smart paketli aldim yani ses sistemli paketi ve gercekten aracin en sevdigim yönü camlari kapatip icerde klip izlemek ayrica disarda servis harici yapilan bir ekran alip takma olayi aracin elektriksel olarak butun sistemini garanti disi birakiyor bilginize
Tapatalk
Hocam Smart çok para o kadar bütçe ayıramayabilirim, garanti ile ilgili dışarıdan almış olsam bile montajını serviste yaptırmayı planlıyorum.
[/QUOTE]
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.