Civic FC5 RS Buji değişimi?

Ad Soyad
İbrahim tuna
Aracınız
Civic FC5 2017
Herkese merhaba 112bin de rs aracım var, bujileri değiştirmem gerekli mi sizce, araç normalde 7 lt yakıyor gösteriyordu şuan 8 lt altına düşmüyor, buji ile mi alakalıdır, yoksa havaların soğukluğuyla mı, değiştiren varsa kodunu da yazabilir mi teşekkür ederim

aracımı 112 binde aldim servise götürdüm değişimi gelmiş demişlerdi, değiştirdiler ama 120binde değişiyor diye biliyorum, performans düşüşü varsa değiş zaten yaklaşmış

aracımı 112 binde aldim servise götürdüm değişimi gelmiş demişlerdi, değiştirdiler ama 120binde değişiyor diye biliyorum, performans düşüşü varsa değiş zaten yaklaşmış
Yakın zamanda mı değiştin, fiyat ne tuttu acaba, bide sizinki de rs mi, eğer rs se buji kodunu yazsanız netten alsam bende

Yakın zamanda mı değiştin, fiyat ne tuttu acaba, bide sizinki de rs mi, eğer rs se buji kodunu yazsanız netten alsam bende
aracım 2021 1.5 turbo elegance, mart ayında aydın serviste değişim yaptım, faturada adı PLUG SPARK ILZKAR8 tanesini 1025 tl yazmışlar, dışarıdan alırsanda Laser Iridium buji almanı tavsiye ederim

aracım 2021 1.5 turbo elegance, mart ayında aydın serviste değişim yaptım, faturada adı PLUG SPARK ILZKAR8 tanesini 1025 tl yazmışlar, dışarıdan alırsanda Laser Iridium buji almanı tavsiye ederim
Teşekkür ederim, bende yakıt normalde 6.5-7 lt lerdeydi, şimdi 8 lt lerde eco modda, buji den olur mu, yoksa havalar soğudu onla ilgisi vsr mıdır sizce

Teşekkür ederim, bende yakıt normalde 6.5-7 lt lerdeydi, şimdi 8 lt lerde eco modda, buji den olur mu, yoksa havalar soğudu onla ilgisi vsr mıdır sizce
açıkcası sehir içinde benimde o civarda 7 8 lt de geziyor, ev iş arası 10 15 dk en fazla, araba ısınamıyor bile çok yakıyor. uzun yolda 4,7 lere düşüyor, siz yinede servise gittiğinizde kontrol sağlatın subap ayarı vs.

havalar sogudukca yakıt artması normaldir km den dolayı buji zamanı gelmiş nerdeyse değiştirlebilir. ama orjinal kodu neyse onu almanızı öneririrm. dışardan alacaksanızda orjinalliğinden emin olun. buji yüzünden motor kıran insanlar tanıyorum

Geri