Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
dün uzun yoldayken mola verdim 15dk sonra aracı çalıştırdım kaputu açtım sesı dinledim tam dizel gibi..bugun otoparka gıttım çalıştırdım eskiye yakın az ses geliyor,klimayı açtım birde öyle dinledim gürültülü çalışıyor..motor yağı sürekli eneos0-20 kullanıyıordum son bakımda mobil 10-40 kullandım..urfada yaşıyorum sıcaklık burada şuan çok yüksek olduğundan bunu tercih ettim..yağdan olurmu dersin?motor takozları çok ustalık/işçilik gerektiren birşeymı ve riski varmı? herhangi bir ustaya yaptırabılırmıyım özetle?araştırma yaptım subap ayarsızlığı neden olabılır mi?
dün uzun yoldayken mola verdim 15dk sonra aracı çalıştırdım kaputu açtım sesı dinledim tam dizel gibi..bugun otoparka gıttım çalıştırdım eskiye yakın az ses geliyor,klimayı açtım birde öyle dinledim gürültülü çalışıyor..
motor yağı sürekli eneos0-20 kullanıyıordum son bakımda mobil 10-40 kullandım..urfada yaşıyorum sıcaklık burada şuan çok yüksek olduğundan bunu tercih ettim..yağdan olurmu dersin?
motor takozları çok ustalık/işçilik gerektiren birşeymı ve riski varmı? herhangi bir ustaya yaptırabılırmıyım özetle?
araştırma yaptım subap ayarsızlığı neden olabılır mi?
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.