Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Arkadaslae bende 5 yildir honda kullaniyorum malesef servislerde dahil olmak uzere honda musterilerine yardimci olamayi sevmiyor olmuyorlarda 5 yilda cok kez tecrube ettim bunu. Daha 3 ay once arkadasim 2. El polo aldi 69 binde arac 60 bin bakimina girmemis ama yil olrakda 1 yillini doldurmisti arac teslim aldi gelirken arac sanzimani yedi daha eve gelmeden ww servisi sirf iyi niyet gostergesi olarak sadece faturada sansizman 53bin lira idi ucretsiz degistirdi kendim birebir sahidim bizde boyle birsey olsa imkani yok yapmazlarSM-G920F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Arkadaslae bende 5 yildir honda kullaniyorum malesef servislerde dahil olmak uzere honda musterilerine yardimci olamayi sevmiyor olmuyorlarda 5 yilda cok kez tecrube ettim bunu. Daha 3 ay once arkadasim 2. El polo aldi 69 binde arac 60 bin bakimina girmemis ama yil olrakda 1 yillini doldurmisti arac teslim aldi gelirken arac sanzimani yedi daha eve gelmeden ww servisi sirf iyi niyet gostergesi olarak sadece faturada sansizman 53bin lira idi ucretsiz degistirdi kendim birebir sahidim bizde boyle birsey olsa imkani yok yapmazlar
SM-G920F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.