Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Şikayetvar.com a girin bir bakın isterseniz. En çok şikayet edilen markalar başında geliyor honda. Servistende ,ilgi alakadanda , satış sonrası sorunda da honda üst sıralarda.Bunun için çok gelgit yaşadım Megane icon dizel otomatik ile aracım arasında. Ama gençlikten gelen bir honda sevdası vardı önüne geçemedim. Umarım sorunsuz sıkıntısız binerim,bineriz maduriyet yaşamayız.Babamlara geçen yıl 0 megane almıştık. Müşteri hizmetleri kaç kez aradı memnuniyet testi yaptı. Ben alalı 2 ay olacak kimsenin umru değil.Arkadaşım 0 passat aldı. Birkaç kez servise beraber gittik. Beklerken bağzı şeylere şahit oldum. Adamlar her sorunda bildiğin müşteri odaklı yaklaşıyorlar.Deiğim gibi umarım sıkıntısız bineriz araçlarımıza.
Şikayetvar.com a girin bir bakın isterseniz. En çok şikayet edilen markalar başında geliyor honda. Servistende ,ilgi alakadanda , satış sonrası sorunda da honda üst sıralarda.
Bunun için çok gelgit yaşadım Megane icon dizel otomatik ile aracım arasında. Ama gençlikten gelen bir honda sevdası vardı önüne geçemedim. Umarım sorunsuz sıkıntısız binerim,bineriz maduriyet yaşamayız.
Babamlara geçen yıl 0 megane almıştık. Müşteri hizmetleri kaç kez aradı memnuniyet testi yaptı. Ben alalı 2 ay olacak kimsenin umru değil.
Arkadaşım 0 passat aldı. Birkaç kez servise beraber gittik. Beklerken bağzı şeylere şahit oldum. Adamlar her sorunda bildiğin müşteri odaklı yaklaşıyorlar.
Deiğim gibi umarım sıkıntısız bineriz araçlarımıza.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.