Konuya cevap cer

Valla arkadaşlar bu servis sıkıntısı aslina bakarsaniz diger modellerde de var. Mesela reno. Edc sıkıntılı bir şanzıman. Bir cok aracin kavramasi ya garantiden yada müşteri kendi bir sekilde halletti. Ben garantiden yaptiranlardanim ama yaptırmayanlar da oldukça fazla. Fren balatasinin arizasi garanti kapsamında iken anlatamadim derdimi servise. Anlamadilar cunki birseyden haberleri yok. Bir servis a uygulamasi yaparken diğer servisin bu dan haberi bile yok. Ustalar hepsi degil ama bir cogu bilgisiz. Dersine iyi çalışıp gidecen bilgi evrak fatura ne varsa toplayacan ustalara gosterecen ozaman garanti ye sokuyolar. Birde suna uzuluyorum koskaca serviste 10 15 tane calisan okuyor ve bunlardan sadece 1 kisi motor mekanik ustasi oluyor herkes onun agzinin icine bakiyor , servis mudurleri dahil. O ne derse o oluyor. Diger işçiler usta ne derse onu yapiyor. Kimse yorum yapmıyor yapamıyor. Anlamadim valla. Ama su bir gercek ben 3 aylik honda surucusu olarak forumdan ogrendigim kadari ile fazla kronikleşmiş sorunlari olmayan, yada az olan bir arac kullaniyoruz. Bilmem yanlismi dusunuyoruz. Bu kanaate forumu inceleyerek ulastim. Yani fazla bi motor mekanik elektrik sorunu yok. Benim aracim daha 3 aylik belki ilerde sorunlarim olabilir. Ama forum geneli dazla bi sikayet yok gibi.

.

Geri