- Ad Soyad
- Berk değirmen
- Aracınız
- Civic FC5 2017
İyi günler arkadaşlar 2017 model fc5 1.6 eco executive aracım için cam filmi yaptırmak istedim llumar ile görüştüm yetkili bayi ön cam hariç 22 bin civarında bir fiyat verdi ön cam kendisi 8 bin tl idi bi kaç bilindik marka da benzer fiyatları verdi chat gpt ile uzun sohbetlerim sonunda sonax ile görüştüm ömür boyu garanti verdiklerini belirttiler ön cam hariç tüm camlar sunroof dahil 9 bin Tl ye yaptırdım 1 ay oldu ve gayet memnunum sadece şöför camında cam ve film arasında küçük bir bant kalmış ve görüntü olarak rahatsız hissettim görüştüm uygun olduğunu zamanda gelin cam filmini değiştirelim dediler.
Daha önce de aynı şubede Pasta cila &rütüş boya 6 bin tl ye yaptırmıştım ondan da gayet memnunum şuan sarı Sonax cilasını arada kullanıyorum ve durumdan çok memnunum ilgilenen merak eden olursa umarım açıklayıcı olmuştur. İyi günler dilerim.
Daha önce de aynı şubede Pasta cila &rütüş boya 6 bin tl ye yaptırmıştım ondan da gayet memnunum şuan sarı Sonax cilasını arada kullanıyorum ve durumdan çok memnunum ilgilenen merak eden olursa umarım açıklayıcı olmuştur. İyi günler dilerim.