Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
hocam benım aracımda vardı aldıgımda gerçekten çok kaliteliydi kalın ve parlak plastikti, hafifte bir şeffaflıgı vardı. sonra yazın sıcagında bantları özellıgını yıtırdı otobanda bir tanesi uçtu. yenı bır takım alayım dedim bi kaç yere baktım 100 liradan aşağı yok ve ultra düşük kalite. taksan arabanın şeklini bozar o cınsten. benımkını arkadas serviste taktırmıs sanırım.eğer alırsanda ypıstıran bantların cok kalıtelı olmasına dıkkat et yoksa tek tek bulamıyorsun o kadar parada gidiyor.50-75 lira için kaliteden ödün verme sonucta arabalarımıza değer veriyoruz.
hocam benım aracımda vardı aldıgımda gerçekten çok kaliteliydi kalın ve parlak plastikti, hafifte bir şeffaflıgı vardı. sonra yazın sıcagında bantları özellıgını yıtırdı otobanda bir tanesi uçtu. yenı bır takım alayım dedim bi kaç yere baktım 100 liradan aşağı yok ve ultra düşük kalite. taksan arabanın şeklini bozar o cınsten. benımkını arkadas serviste taktırmıs sanırım.
eğer alırsanda ypıstıran bantların cok kalıtelı olmasına dıkkat et yoksa tek tek bulamıyorsun o kadar parada gidiyor.
50-75 lira için kaliteden ödün verme sonucta arabalarımıza değer veriyoruz.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.