Aradığım tüm sorulara yanıt verdiğiniz için teşekkürler.
Çok şükür ne dsg de nede astra motorunda problem yaşamadım ama yaşayanlar var evet. Zaten sırf problem az diye bildiğim hondaya yöneldim ama onda da şanssızız. Ama bu kasa için herşeye razıyım.
Beni en şaşırtan en büyük hayal kırıklığım arabanın içinde gürültüden durulmuyor böyle bir yalıtım hayatımda görmedim. Alman arabarından sonra bu beni yıktı gerçekten. Ikinci aracım 2004 a3te var çok daha sessiz.
Yağ ucuz olsun diye değildi aksine daha kaliteli olmasına uğraşıyorum açıkçası, honda type 2.0 ? Kim bilir kime yaptırıyorlar.
Honda cidden servisten kazanıyormuş her 10binde servis kucaklıyor sağolsun. Kesinlikle 60binden önce şanzuman açılıp yağ değişimi büyük risk inşallah servis sorunsuz halleder. Şanzuman yağı için gideceğim servise kesinlikle.
4 litre yağ dediniz peki 4 litrenin hepsi koyuluyor mu bu konu çok önemli aslında forumda sadece çok koyuyorlar denmiş ama önlem alınmamış gibi gördüm açıkçası. 3.2 litre aldığını okumuştum.
Şanzuman yağı değişiminde perakende olarak servisten ;
Motor yağı
Yağ filtresi
Hava filtresi
alacağım o zaman, yağ olarak 0w20 söylediğim markaların olmaması üzdü aslında olmuyor değil de uyumu az sanırım çünkü kullananlar var forumda.
Cvt şanzuman hakkında verdiğiniz bilgiler için sağolun çalışma prensibine tam hakim değilim.
Honda Civic 1.5t Sport 2017