Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Merhabalar sanırım aracınız otomatik vites benim aracım da 2003 otomatik ben de ocak ayında almıştım. Benim aracımda da anlattığınız durum mevcut. Özellikle 2. Vitesten 3. Vitese gecerken 4bin deviri buluyor bazen. Bazen de normal 2bin devirde vites değiştiriyor. Nette çok araştırma yaptım youtube da videolar var orda ki yorumları da okudum. Bizim araçların 2002 2003 genelde aynı sorunları yazmışlar. Sanırım bu durum sorum değil ya da sorun ise bizim bu modellerde kronik diye düşünüyorum.Aracı aldığımda şanzıman yağını servisten alıp değiştirmiştim. Hiçbir fark olmadı bende.
Merhabalar sanırım aracınız otomatik vites benim aracım da 2003 otomatik ben de ocak ayında almıştım. Benim aracımda da anlattığınız durum mevcut. Özellikle 2. Vitesten 3. Vitese gecerken 4bin deviri buluyor bazen. Bazen de normal 2bin devirde vites değiştiriyor. Nette çok araştırma yaptım youtube da videolar var orda ki yorumları da okudum. Bizim araçların 2002 2003 genelde aynı sorunları yazmışlar. Sanırım bu durum sorum değil ya da sorun ise bizim bu modellerde kronik diye düşünüyorum.
Aracı aldığımda şanzıman yağını servisten alıp değiştirmiştim. Hiçbir fark olmadı bende.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.