Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
[MENTION=3900]xanthus[/MENTION]. Hocam nerden aldınız benimde on ekte var kalıp hatası ama bu kadar değil xtreme tuning olması lazım benim aldığım yer.Bende Bugün boyayabildim sonunda. 5-6 ay oldu alalı nerdeyse. Montajda çift taraflı silikon bant ve siyah mastik kullandım. Üst kenarlara dyson beyaz silikon çektim mastigin rengi boya ile aynı. Boyamadan önce 800 zımpara, plastik astar daha sonra boya attım. Aslında gerek yok gibiydi ama son olarak arka tamponun altına iki tane klips attım.iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
[MENTION=3900]xanthus[/MENTION]. Hocam nerden aldınız benimde on ekte var kalıp hatası ama bu kadar değil xtreme tuning olması lazım benim aldığım yer.
Bende Bugün boyayabildim sonunda. 5-6 ay oldu alalı nerdeyse. Montajda çift taraflı silikon bant ve siyah mastik kullandım. Üst kenarlara dyson beyaz silikon çektim mastigin rengi boya ile aynı. Boyamadan önce 800 zımpara, plastik astar daha sonra boya attım. Aslında gerek yok gibiydi ama son olarak arka tamponun altına iki tane klips attım.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.