Konuya cevap cer

İlk sorunuzun cevabı Ordu altaş Ford servisinde tanıdık olduğu için 200 Tl ye boyattım ve aynı yerde montajı yaptırdım..Servisler evet ufak tefek işlere kalkışmıyor fakat bu her servis için geçerli değil. Ordu Ateş Honda da geçen hafta çorba parası denilebilecek bir ücrette aracıma 4 adet spor yay taktırdım yaylarıda dışarıdan götürdüm.

2. Sorunuza şöyle yanıt verim zamandan yana sıkıntım yok ürünü kendim ankaradan gelirken aldım arabama attım. Kargo parası vermedim. Daha sonra Yolum istanbula düştüğü için o ara zaten konuşmuştum montaj için. Anlayacağınız kargo parası 1 tl bile vermedim.

3. Sorunuz için bu işleri zaman kaybetme olarak görseydim eğer bu forumda zaten bulunmazdım.Anlaşamadığımız için bende kendi hesabımı yaptım başka yerden temin ettim.Zaman kaybedilcek bi durum olmadı.Bu forumda Amaç araştırmak paylaşmak en iyi şekilde yararlanmak değilmi İsmail hocam ? Düşüncelerimizi karşı tarafı mağdur etmeden  saygı ve sevgi çerçevesinde belirtmek sorun oluyosa silin benim hesabımı.Ben başımdan geçeni yazdım ve burda konu hakan değil konu bu parçanın ucuz fiyatlara alınabileceği. Hakanı bende severim efendi biri olduğunu herkes bilir aksini iddaa etmedim. Olayı lütfen başka bi taraflara çekmeyelim. Hakanla bi derdim yok hatta geçenlerde toplu halde kırmızı logo alalım dendi bende katıldım hakandan alındı bende aldım taktım.

Baba mesleği olan ve benimde yaklaşık 10 yıldır içinde bulunduğum bir marketimiz var. O esnaflığı bende yapıyorum. Yeri geliyo adam parası olunca avm den peşin alır daha sonra parası yokken sana gelir rica eder ama birşey diyemessin işte yol vermek sandığınız kadar kolay değil. Esnaf olmak sadece ticaret para ilişkisi değil. Gün gelir yaptığın iyiliğin karşılığını misli misli alırsın.Herkese sizin verdiğiniz gibi yol verseydik altımda 2014 civic değil 1994 şahin olurdu.

Geri