Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
atmosferik motordan sadece yazılım ile hatırı sayılır güç artışı elde etmek pek mümkün değil belki yüzde 2-3 ancak olur,fakat: soğuk hava girişi, büyük çaplı eksoz, açılı egzantrik, daha hızlı ve daha güçlü bir buji kıvılcımı üreten ateşleme sistemi gibi işlemler olursa zaten yazılıma gerek kalmadan atmosferik motordan bir miktar güç artışı elde edilebilir peşine yazılım yapılırsa o zaman güzel olur.turbonun wastegate basıncı ve avans haritası ile oynayarak güç artışı yakalamak son yıllarda moda oldu, ama turbomuz yok diyelim ne yapacağız diyen atmosferik motorlu bir sürü araç sahibinin kafasında aynı sorular vardır, cevap veriyorum: sadece yazılımla atmosferik motorda o iş mümkün değil.Atmosferik motoru güçlendirmek demek ziyadesiyle gürültü çıkarmak demektir aynı zamanda eksoz ve hava emiş tarafından epey bir desibel alınır tabi o da yerine göre güzeldir.ilgili konudaki FB7 yi gördüm netice itibariyle güzel çalışma olmuş bu gücü ancak bu şekilde yakalamak mümkün.
atmosferik motordan sadece yazılım ile hatırı sayılır güç artışı elde etmek pek mümkün değil belki yüzde 2-3 ancak olur,
fakat: soğuk hava girişi, büyük çaplı eksoz, açılı egzantrik, daha hızlı ve daha güçlü bir buji kıvılcımı üreten ateşleme sistemi gibi işlemler olursa zaten yazılıma gerek kalmadan atmosferik motordan bir miktar güç artışı elde edilebilir peşine yazılım yapılırsa o zaman güzel olur.
turbonun wastegate basıncı ve avans haritası ile oynayarak güç artışı yakalamak son yıllarda moda oldu, ama turbomuz yok diyelim ne yapacağız diyen atmosferik motorlu bir sürü araç sahibinin kafasında aynı sorular vardır, cevap veriyorum: sadece yazılımla atmosferik motorda o iş mümkün değil.
Atmosferik motoru güçlendirmek demek ziyadesiyle gürültü çıkarmak demektir aynı zamanda eksoz ve hava emiş tarafından epey bir desibel alınır tabi o da yerine göre güzeldir.
ilgili konudaki FB7 yi gördüm netice itibariyle güzel çalışma olmuş bu gücü ancak bu şekilde yakalamak mümkün.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.