Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Konusu gelmişken bu yaz 1.8 FD6’yla test sürüşü yaptım. Fırsat bulursam izlenimlerini paylaşacağım m2hamid hocam.Bir de dikkatimi çeken bir otomobil var [USER=326]@m2hamid[/USER] ve [USER=2650]@h.k_ahmet[/USER] hocam.Aslında bu otomobil yıllardır takip ettiğim ve kaç kez almaya niyetlenip bir türlü alamadığım da bir otomobil Mazda 6.FB7 fiyatına Mazda 6’lar var.(75-95 bin TL civarlarına)Bildiğim kadarıyla LPG uyumu da mevcut. Ayrıca 2.0 ve daha güçlü bir otomobil. Donanım olarak da tatmin edici. Piyasası kötü olduğu için f/p oranı çok yüksek görünen bir otomobil.LPG’yi takmışken şöyle 2.0 atmosferik motora takıp binmek 1.6 atmosferiğe göre de daha keyifli olabilir diye düşünüyorum. Yoksa macera aramak mı olur ?m2hamid hocam bir FB7 kullanıcısı olarak sizce tercih edilecek bir seçenek değil mi? Fikirlerinizi merak ettim.h.k_ahmet hocam sizin konuyla ilgi fikirlerinizi de merak ediyorum.
Konusu gelmişken bu yaz 1.8 FD6’yla test sürüşü yaptım. Fırsat bulursam izlenimlerini paylaşacağım m2hamid hocam.
Bir de dikkatimi çeken bir otomobil var [USER=326]@m2hamid[/USER] ve [USER=2650]@h.k_ahmet[/USER] hocam.
Aslında bu otomobil yıllardır takip ettiğim ve kaç kez almaya niyetlenip bir türlü alamadığım da bir otomobil Mazda 6.
FB7 fiyatına Mazda 6’lar var.(75-95 bin TL civarlarına)
Bildiğim kadarıyla LPG uyumu da mevcut. Ayrıca 2.0 ve daha güçlü bir otomobil. Donanım olarak da tatmin edici. Piyasası kötü olduğu için f/p oranı çok yüksek görünen bir otomobil.
LPG’yi takmışken şöyle 2.0 atmosferik motora takıp binmek 1.6 atmosferiğe göre de daha keyifli olabilir diye düşünüyorum. Yoksa macera aramak mı olur ?
m2hamid hocam bir FB7 kullanıcısı olarak sizce tercih edilecek bir seçenek değil mi? Fikirlerinizi merak ettim.
h.k_ahmet hocam sizin konuyla ilgi fikirlerinizi de merak ediyorum.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.