Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Otomobille alakasız ama paylaşmak istedim, uzun süredir iki kayıp eşyamı evi toplarken buldum Bilgisayarla ilk tanıştığım dönemlerde beni çok aydınlatan eski BYTE dergisinin Windows 95 eğitim kitapçığı ve Windows 98'in DOS üzerinden direk kurulum özelliğine sahip orjinal CDsi Orjinal Windows CDsinin 2000 yılı öncesi kıymetli olduğunu az çok hatırlayanlar olacaktır (CD-ROMlar bile yeni yeni yaygınlaşıyordu) Bi de eski ixir ve ekolay internet paketi CDlerimi bulsam inş ilerde çocuğuma canlı kanıtlarıyla neleri görebildiğimi anlatırım umarım[ATTACH=full]255176[/ATTACH]
Otomobille alakasız ama paylaşmak istedim, uzun süredir iki kayıp eşyamı evi toplarken buldum
Bilgisayarla ilk tanıştığım dönemlerde beni çok aydınlatan eski BYTE dergisinin Windows 95 eğitim kitapçığı ve Windows 98'in DOS üzerinden direk kurulum özelliğine sahip orjinal CDsi
Orjinal Windows CDsinin 2000 yılı öncesi kıymetli olduğunu az çok hatırlayanlar olacaktır (CD-ROMlar bile yeni yeni yaygınlaşıyordu)
Bi de eski ixir ve ekolay internet paketi CDlerimi bulsam inş ilerde çocuğuma canlı kanıtlarıyla neleri görebildiğimi anlatırım umarım
[ATTACH=full]255176[/ATTACH]
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.