Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Önümüzdeki günlerde bir Civic almak istiyorum. Daha önce Honda kullanmadım . Açıkcası huyunu suyunu çok detaylı bilmem.Almak istediğim araba ES7 kasa 2004 veya 2005 model düz vites ve LPG siz bir Civic. Bahsettiğim kasadan başka bir Civic düşünmüyorum. Vakti zamanında içinde ukde kalmış herhalde.Forumda bu araçla ilgili konuları da okuyorum. Ancak karşılaşabileceğim sıkıntılar , dikkat etmem-bilmem gerekenler , ve varsa satılık tavsiyelerini almak isterim.Şimdiden teşekkürler...
Önümüzdeki günlerde bir Civic almak istiyorum. Daha önce Honda kullanmadım . Açıkcası huyunu suyunu çok detaylı bilmem.
Almak istediğim araba ES7 kasa 2004 veya 2005 model düz vites ve LPG siz bir Civic. Bahsettiğim kasadan başka bir Civic düşünmüyorum. Vakti zamanında içinde ukde kalmış herhalde.
Forumda bu araçla ilgili konuları da okuyorum. Ancak karşılaşabileceğim sıkıntılar , dikkat etmem-bilmem gerekenler , ve varsa satılık tavsiyelerini almak isterim.
Şimdiden teşekkürler...
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.