Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
25000 tl den başlayıp 45000 tl ye kadar uzanan bir fiyat aralığı var. Ne 25000 tl ye satılan alınır ne de 45000 tl verilir bu arabaya tabi. Orta yollu bir araba bulabilirim diye düşünüyorum. Bir kaç kişiyle görüştüm dün. 28000 - 30000 tl gibi fiyatlara vermeye gönüllü olan satıcılar var.Zaten sıfır hata bir araç aramıyorum. Bir kaç parça boya, ufak tefek kaza olması sorun değil. Aradığım kriterler , 120000 km altında , düz vites ve LPG siz olması.Kafamı karıştıran mesele ise , direksiyonla ilgili duyduğum ve okuduğum fazlaca problem. Kesin bir çözüm de bulunamıyormuş bu soruna sanırım ...
25000 tl den başlayıp 45000 tl ye kadar uzanan bir fiyat aralığı var. Ne 25000 tl ye satılan alınır ne de 45000 tl verilir bu arabaya tabi. Orta yollu bir araba bulabilirim diye düşünüyorum. Bir kaç kişiyle görüştüm dün. 28000 - 30000 tl gibi fiyatlara vermeye gönüllü olan satıcılar var.
Zaten sıfır hata bir araç aramıyorum. Bir kaç parça boya, ufak tefek kaza olması sorun değil. Aradığım kriterler , 120000 km altında , düz vites ve LPG siz olması.
Kafamı karıştıran mesele ise , direksiyonla ilgili duyduğum ve okuduğum fazlaca problem. Kesin bir çözüm de bulunamıyormuş bu soruna sanırım ...
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.