Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Teşekkür ederim cevaplar için .Tanışma bölümde de bahsetmiştim, halihazırda kullandığım bir arabam var. Ben Civic'i ikinci araç olarak almayı düşünmüştüm. Artık 20 li yaşlardaki hevesim kadar olmasa da ufak tefek değişiklikler-uygulamalar yapmak istiyordum.Tabi benim hesabımda 29000-30000 tl civarı bir araba almak vardı. Lakin bu fiyatlara alınabilecek arabalar pek sağlam ve sağlıklı durumda değiller. Kaldı ki düşündüğüm fiyatın bile yüksek olduğu düşüncesinde olan arkadaşlarım var.Uzun lafın kısası , bu işten vazgeçtim. Ama bu forumu takip etmeye devam edeceğim.Güzel paylaşımların olduğu bir yer, umarım katılım daha da fazla olur. Bakalım, biraz zaman geçsin şu yeni Civic'i bir yakından görelim . Nasip olur , eldeki arabayı satar , tam Hondacı oluruz belkide.. Herkese iyi forumlar...
Teşekkür ederim cevaplar için .
Tanışma bölümde de bahsetmiştim, halihazırda kullandığım bir arabam var. Ben Civic'i ikinci araç olarak almayı düşünmüştüm. Artık 20 li yaşlardaki hevesim kadar olmasa da ufak tefek değişiklikler-uygulamalar yapmak istiyordum.
Tabi benim hesabımda 29000-30000 tl civarı bir araba almak vardı. Lakin bu fiyatlara alınabilecek arabalar pek sağlam ve sağlıklı durumda değiller. Kaldı ki düşündüğüm fiyatın bile yüksek olduğu düşüncesinde olan arkadaşlarım var.
Uzun lafın kısası , bu işten vazgeçtim. Ama bu forumu takip etmeye devam edeceğim.Güzel paylaşımların olduğu bir yer, umarım katılım daha da fazla olur. Bakalım, biraz zaman geçsin şu yeni Civic'i bir yakından görelim . Nasip olur , eldeki arabayı satar , tam Hondacı oluruz belkide..
Herkese iyi forumlar...
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.