Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
bügün yaptırdım..2014 lpg..ben kocaelinde oturuyorum..burda honda haldız var..680 dedi yine..adapazarı sandıkçı hondayı aradım adapazarında da işim vardı zaten bakımı da çıkarırım dedim aradan...580 tl fiyat verdi randevu aldım.. 10 bin bakımda sakarya sandıkçı honda 500 demişti, kocaeli honda haldızda 350 ye yaptırmıştım klima polen filtresini değiştirtmemiştim..hangisi iyi fiyat veriyosa ona gidiyorum maksat garanti işlesin..gerçi problem çıkınca da kullanıcı hatası diyolar ya...olur ya belki demezler ihtimaline karşı gidiyoruz yalnız şunu anladım hondanın servisleri pahalı..10 binden 10 bine olması da cabası..[ATTACH]210431[/ATTACH]
bügün yaptırdım..2014 lpg..ben kocaelinde oturuyorum..burda honda haldız var..680 dedi yine..adapazarı sandıkçı hondayı aradım adapazarında da işim vardı zaten bakımı da çıkarırım dedim aradan...580 tl fiyat verdi randevu aldım.. 10 bin bakımda sakarya sandıkçı honda 500 demişti, kocaeli honda haldızda 350 ye yaptırmıştım klima polen filtresini değiştirtmemiştim..hangisi iyi fiyat veriyosa ona gidiyorum maksat garanti işlesin..gerçi problem çıkınca da kullanıcı hatası diyolar ya...olur ya belki demezler ihtimaline karşı gidiyoruz
yalnız şunu anladım hondanın servisleri pahalı..10 binden 10 bine olması da cabası..
[ATTACH]210431[/ATTACH]
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.