Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Lastik sensoru bana göre doğru çalışmıyor sistemden açık olmasına ramen 10 bar a yakın düşük olmasına ramen kendim fark ederek kendim şişirdim herhangi bir uyarı vermedi bana şimdiye dek.Lastik filan değiştiğinde abuk subuk zamanlarda gereksiz ikazlar aldığım oldu sistem çalışma prensibi bana göre çok saçma bana kalırsa bu durumdan birşey çıkmaz hocam.
Lastik sensoru bana göre doğru çalışmıyor sistemden açık olmasına ramen 10 bar a yakın düşük olmasına ramen kendim fark ederek kendim şişirdim herhangi bir uyarı vermedi bana şimdiye dek.
Lastik filan değiştiğinde abuk subuk zamanlarda gereksiz ikazlar aldığım oldu sistem çalışma prensibi bana göre çok saçma bana kalırsa bu durumdan birşey çıkmaz hocam.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.