Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ynt: Civic FB7 - 4 Kapı + Bagaj + Alt Takım Pütür = Hand Made İzolation Ynt: Civic FB7 - 4 Kapı + Bagaj + Alt Takım Pütür = Hand Made İzolation Yarın sabah operation red wings başlıyor Hızlıca sorulara cevap vermeye çalışayım.Fiyatlar:1)2 Adet 10'ar metrelik Bitüself = 120 TL2)4 adet akustik sünger = 100 TL3)1 teneke Yapıştırıcı = 20 TL4)2 Kutu Pütür = 80 TL (Sadece 4 çamurluk için eğer komple altını yapmaya karar verirsem yetmeyecek.)Bu malzemeleri herhangi bir yapı marketinden alabilirsiniz.Ben İst - Bostancı'da Adetaş diye bir yerden aldım.Sadece pütürleri sanayi boyacısından aldım.Avansis hocam, uzunlar led'di orj. geri döndüm.Uzunlara ya bi-xenon ya da ayrı bir xenon kit lazım.
Ynt: Civic FB7 - 4 Kapı + Bagaj + Alt Takım Pütür = Hand Made İzolation
Yarın sabah operation red wings başlıyor Hızlıca sorulara cevap vermeye çalışayım.
Fiyatlar:
1)2 Adet 10'ar metrelik Bitüself = 120 TL
2)4 adet akustik sünger = 100 TL
3)1 teneke Yapıştırıcı = 20 TL
4)2 Kutu Pütür = 80 TL (Sadece 4 çamurluk için eğer komple altını yapmaya karar verirsem yetmeyecek.)
Bu malzemeleri herhangi bir yapı marketinden alabilirsiniz.Ben İst - Bostancı'da Adetaş diye bir yerden aldım.Sadece pütürleri sanayi boyacısından aldım.
Avansis hocam, uzunlar led'di orj. geri döndüm.Uzunlara ya bi-xenon ya da ayrı bir xenon kit lazım.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.