Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Valla kişiye göre değişen bişey hocam bu , servis 1200 dediyse en kaliteli malzemelerle maximum 400-500 tl ye halledersiniz. Servislerde en sinir olduğum şey de çuvalla para ödediğin arabanın yanına seni yaklaştırmıyorlar. Biz araca doldurma yağ koyuyoruz,dışarda biyerde yaptıklarında kavga edeceğin uygulamaları iş güvenliği adı altına maskeliyoruz diyemiyorlar tabi ki. Valla hocam 2 yıl serviste çalıştım isim vermeyim hangi servis olduğunu , araçlarımın hiç birisini servise götürmedim.iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Valla kişiye göre değişen bişey hocam bu , servis 1200 dediyse en kaliteli malzemelerle maximum 400-500 tl ye halledersiniz. Servislerde en sinir olduğum şey de çuvalla para ödediğin arabanın yanına seni yaklaştırmıyorlar. Biz araca doldurma yağ koyuyoruz,dışarda biyerde yaptıklarında kavga edeceğin uygulamaları iş güvenliği adı altına maskeliyoruz diyemiyorlar tabi ki. Valla hocam 2 yıl serviste çalıştım isim vermeyim hangi servis olduğunu , araçlarımın hiç birisini servise götürmedim.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.