Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Arkadaşlar meraba. 2014 civic otomatik araç aldım.garantisi mart ayına kadar var ve bu süreye kadarda servis bakımlı araç.servise gittiğimde motor bakımı (780 tl fiyt verdi) şanzuman yağı değişimi ve subop ayarı yapılacak.sonuçtada yaklaşık 1500 tlye yakın fiyat çıkaracaklar.daha önce garatili araç kullanmadım acaba garantiden çıkarıp dışardamı yaptırsam yada garantinin bana sağlıyacağı fayda varsa servistemi yaptırsam bakımlarını .birde araç soğukken eski arabalar gibi kendi kendine gaz verip bırakıyo hafif hafif.lambalarda durmaya yakın rölanti düşüyor stop edecek gibi oluyor sonradan kendine geliyor Sebebi ne olabilir.Teşekkürler şimdideniPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Arkadaşlar meraba. 2014 civic otomatik araç aldım.garantisi mart ayına kadar var ve bu süreye kadarda servis bakımlı araç.servise gittiğimde motor bakımı (780 tl fiyt verdi) şanzuman yağı değişimi ve subop ayarı yapılacak.sonuçtada yaklaşık 1500 tlye yakın fiyat çıkaracaklar.daha önce garatili araç kullanmadım acaba garantiden çıkarıp dışardamı yaptırsam yada garantinin bana sağlıyacağı fayda varsa servistemi yaptırsam bakımlarını .birde araç soğukken eski arabalar gibi kendi kendine gaz verip bırakıyo hafif hafif.lambalarda durmaya yakın rölanti düşüyor stop edecek gibi oluyor sonradan kendine geliyor Sebebi ne olabilir.Teşekkürler şimdiden
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.