Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Evet İsmail Bey bu indirimli fiyata kesinlikle yaptırılır ama fc5 gibi olsaydı dışarı götürecektim. Ayrıca ufak tefek istekleride hallediyorlar(rötüş, gıcırtı, sunroof yağlama, akü şarj..)İkame işini bir önceki bakımda uyandım aslında. Günlük veriyorlar 2020 model aracı ve o günkü ihtiyacı görüyor aynı kiralık araç gibi, yada koy lpg' yi saatlerce sür test et. Bu arada dün aslında yeni crv istedim ama civic verdiler [emoji22]SM-G930F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Evet İsmail Bey bu indirimli fiyata kesinlikle yaptırılır ama fc5 gibi olsaydı dışarı götürecektim. Ayrıca ufak tefek istekleride hallediyorlar(rötüş, gıcırtı, sunroof yağlama, akü şarj..)
İkame işini bir önceki bakımda uyandım aslında. Günlük veriyorlar 2020 model aracı ve o günkü ihtiyacı görüyor aynı kiralık araç gibi, yada koy lpg' yi saatlerce sür test et. Bu arada dün aslında yeni crv istedim ama civic verdiler [emoji22]
SM-G930F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.