Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Hocam gaz kelebeğini 6 ay önce temizletmiştim . Yine kirlenmiş tabi 6 ay önceki kadar değildi. bunu siz nasıl anlayabilirsiniz en basit örneği; Sabah aracınızı çalıştırın motor soğukken Rolanti normale gelene kadar bekleyin gaz vermeyin. Rolanti normale geldikten sonra aracınız kesiciye düşene kadar gaz verin sonra ayağınızı pedaldan çekin , eğer devir siz gaz vermeden önceki konuma geliyorsa sıkıntı yoktur,, ama devir normalin altına düşüp silkeleyip tekrar çıkıyorsa sıkıntı vardır. Ben karar verdim bu işlemi 6 ayda bir yaptıracağım hem çok ucuz hemde çok faydalı.Gelelim Vtec yazılımına sübap ayarından sonra aracı çalıştırıp PC ye bağladı ve güncel yazılımını yükledi . Aracın Vtec'i daha seri açtığına ilk anlarda şahit oldum zaten. Vtec gitti turbo geldi sanki Yazılımdan önce Vtec açtığım zaman aracımda sünme olmuyordu. Şimdi Vtec devreye girdiği zaman araç sünüyor.
Hocam gaz kelebeğini 6 ay önce temizletmiştim . Yine kirlenmiş tabi 6 ay önceki kadar değildi. bunu siz nasıl anlayabilirsiniz en basit örneği; Sabah aracınızı çalıştırın motor soğukken Rolanti normale gelene kadar bekleyin gaz vermeyin. Rolanti normale geldikten sonra aracınız kesiciye düşene kadar gaz verin sonra ayağınızı pedaldan çekin , eğer devir siz gaz vermeden önceki konuma geliyorsa sıkıntı yoktur,, ama devir normalin altına düşüp silkeleyip tekrar çıkıyorsa sıkıntı vardır. Ben karar verdim bu işlemi 6 ayda bir yaptıracağım hem çok ucuz hemde çok faydalı.
Gelelim Vtec yazılımına sübap ayarından sonra aracı çalıştırıp PC ye bağladı ve güncel yazılımını yükledi . Aracın Vtec'i daha seri açtığına ilk anlarda şahit oldum zaten. Vtec gitti turbo geldi sanki Yazılımdan önce Vtec açtığım zaman aracımda sünme olmuyordu. Şimdi Vtec devreye girdiği zaman araç sünüyor.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.