Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Lpg li olan arkadaşlar için söylüyorum bir sübap ayarı yaptırıp, sonra da adaptasyon yapılsa. Var mıdır yaptıran?Ben aracı yeni aldım özel servise gittim usta nasıl geziyorsun bu sübaplarla dedi. Zaten soğuk havalarda araç ısınana kadar devir saçmalığı vardı. Ayar ve adaptasyon yaptıktan sonra kesti.Lpg yanma derecesi benzinden yüksek olan bir yakıt olduğu için sübapların ayarı zamanla kaçıyor 40-50 bin km de bir sübap ayarı istiyor. Benzinli motorda ise kullanıma göre 100.000 km civarı.Benzinlilerde ise şöyle bir şey geliyor aklıma. Boğaz kelebeğinin düzensiz çalışması bu zıplama olayını yapar bir temizlik ama kesinlikle arkasından adaptasyon belki işe yarar.
Lpg li olan arkadaşlar için söylüyorum bir sübap ayarı yaptırıp, sonra da adaptasyon yapılsa. Var mıdır yaptıran?
Ben aracı yeni aldım özel servise gittim usta nasıl geziyorsun bu sübaplarla dedi. Zaten soğuk havalarda araç ısınana kadar devir saçmalığı vardı. Ayar ve adaptasyon yaptıktan sonra kesti.
Lpg yanma derecesi benzinden yüksek olan bir yakıt olduğu için sübapların ayarı zamanla kaçıyor 40-50 bin km de bir sübap ayarı istiyor. Benzinli motorda ise kullanıma göre 100.000 km civarı.
Benzinlilerde ise şöyle bir şey geliyor aklıma. Boğaz kelebeğinin düzensiz çalışması bu zıplama olayını yapar bir temizlik ama kesinlikle arkasından adaptasyon belki işe yarar.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.