Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
2013 Civic Eco Otomatik Silkeleme Sorunu...2013 Civic Eco Otomatik Silkeleme Sorunu...Bildikleri şudur; küçük motorda ve düşük devirde alınan yüksek tork, devir yükseldiğinde aynı oranda düşüyor. Oysa Honda ve benzerlerinde yüksek devirde alınan maksimum tork devir kesiciye girene kadar çok az bir kayıpla korunuyor.Internetten beygir gücü nedir? Tork nedir arayın. Şu anda ben bildiğim kadarı ile anlatmaya çalışsamda Karışık bir anlatım olacak. Ve en iyi örnek ve en çok karşılaştırılan motor olması nedeniyle tsi motor devir tork eğrisini ve i-Vitec devir tork eğrisini inceleyin bence.
2013 Civic Eco Otomatik Silkeleme Sorunu...
Bildikleri şudur; küçük motorda ve düşük devirde alınan yüksek tork, devir yükseldiğinde aynı oranda düşüyor. Oysa Honda ve benzerlerinde yüksek devirde alınan maksimum tork devir kesiciye girene kadar çok az bir kayıpla korunuyor.
Internetten beygir gücü nedir? Tork nedir arayın. Şu anda ben bildiğim kadarı ile anlatmaya çalışsamda Karışık bir anlatım olacak. Ve en iyi örnek ve en çok karşılaştırılan motor olması nedeniyle tsi motor devir tork eğrisini ve i-Vitec devir tork eğrisini inceleyin bence.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.