Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Satış danışmanı Honda markasını bile tanımayabiliyor. Tamam motor kodları uç bilgilerdir lakin güncel Type-R nin de varlığından bihaber olanları da var. Satış danışmanlarını dinleyerek araç almayın, internette neredeyse her markanın forumu var. Oradan araştırarak alınmalı.Benim araç Benzinli, bahsettiğiniz tekleme sorunu yok. Şunu gördüm, ya bütçe el verecek benzinli araç bineceksin, ya da hiç lpg ye bulaşmadan direk dizel alacaksın. Lpg sorunlarını teklemelerini falan forumdan okuyunca bile sinirlerim bozuluyor, birde yaşasaydım demek ki ne olurdum. Allah sabır versin.
Satış danışmanı Honda markasını bile tanımayabiliyor. Tamam motor kodları uç bilgilerdir lakin güncel Type-R nin de varlığından bihaber olanları da var. Satış danışmanlarını dinleyerek araç almayın, internette neredeyse her markanın forumu var. Oradan araştırarak alınmalı.
Benim araç Benzinli, bahsettiğiniz tekleme sorunu yok. Şunu gördüm, ya bütçe el verecek benzinli araç bineceksin, ya da hiç lpg ye bulaşmadan direk dizel alacaksın. Lpg sorunlarını teklemelerini falan forumdan okuyunca bile sinirlerim bozuluyor, birde yaşasaydım demek ki ne olurdum. Allah sabır versin.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.