Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
[USER=326]@m2hamid[/USER] hocam benim önceki balatalar -ön valeo ve arka trw- idi biliyorsunuz. Bu yaz da Karadeniz turu yaptım ki balatalar 50bini devirmişti. Artvin karagöl ve maral şelalesine çıktım. 2 bin metre falan rakım. İnişi bilen bilir hep virajlı ve kısmen dik. Sürekli fren fren... Bir kaç araç bu şekilde balata yakmıştı, yanlarından geçince kokusunu alabiliyordum. Kimisi de kenarda durmuştu iş ciddiydi minibüslerde. Bunun gibi 2-3bin rakımlı inişler daha yaptım uzungöl tarafında ve Rize Çamlıhemşinde. Balatalar harika iş çıkarmışlardı. Dik yokuşlardan inerken çabuk hızlanıp, çok çabuk istediğim hıza düşmüşlüğüm çok oldu. Asla koku vs. gelmedi ya da herhangi bir performans düşüklüğü yaşamadım. Bu gibi yolculuklar ben her sene yaparım. Balata konusunda tecrübeler de önemli bu noktada. Piysada çok fazla çeşit var ve yeni balata alacaklar da belli bir noktada kararsızlığa düşüyor doğal olarak.Tatilden gelince balataların artık sonuna geldiğinin farkına varmıştım bir kaç tecrübemden dolayı ve yeni balata sipariş verdim ama gelmedi. Valeo alamadığım için üzülmüştüm. Blueprint aldım ve çok memnunum şimdiye kadar. Yoğun bir testim olmadı daha öncekiler gibi ancak çok ani frenajlarım oldu. Hep oluyor İstanbul'da olmaması imkansız. En son cumartesi günü kazaya karıştım işte aniden durdu trafik ve önümdeki araç da şap diye durdu ben de öyle durdum ama arkadaki duramadı ve zincirleme 4 araç girdi birbirine. Her neyse sonuçta ben durdum ve öndeki duran araçla aynı performansı sergiledim (S350). Blueprint iyi yani ?
[USER=326]@m2hamid[/USER] hocam benim önceki balatalar -ön valeo ve arka trw- idi biliyorsunuz. Bu yaz da Karadeniz turu yaptım ki balatalar 50bini devirmişti. Artvin karagöl ve maral şelalesine çıktım. 2 bin metre falan rakım. İnişi bilen bilir hep virajlı ve kısmen dik. Sürekli fren fren... Bir kaç araç bu şekilde balata yakmıştı, yanlarından geçince kokusunu alabiliyordum. Kimisi de kenarda durmuştu iş ciddiydi minibüslerde. Bunun gibi 2-3bin rakımlı inişler daha yaptım uzungöl tarafında ve Rize Çamlıhemşinde. Balatalar harika iş çıkarmışlardı. Dik yokuşlardan inerken çabuk hızlanıp, çok çabuk istediğim hıza düşmüşlüğüm çok oldu. Asla koku vs. gelmedi ya da herhangi bir performans düşüklüğü yaşamadım. Bu gibi yolculuklar ben her sene yaparım. Balata konusunda tecrübeler de önemli bu noktada. Piysada çok fazla çeşit var ve yeni balata alacaklar da belli bir noktada kararsızlığa düşüyor doğal olarak.
Tatilden gelince balataların artık sonuna geldiğinin farkına varmıştım bir kaç tecrübemden dolayı ve yeni balata sipariş verdim ama gelmedi. Valeo alamadığım için üzülmüştüm. Blueprint aldım ve çok memnunum şimdiye kadar. Yoğun bir testim olmadı daha öncekiler gibi ancak çok ani frenajlarım oldu. Hep oluyor İstanbul'da olmaması imkansız. En son cumartesi günü kazaya karıştım işte aniden durdu trafik ve önümdeki araç da şap diye durdu ben de öyle durdum ama arkadaki duramadı ve zincirleme 4 araç girdi birbirine. Her neyse sonuçta ben durdum ve öndeki duran araçla aynı performansı sergiledim (S350). Blueprint iyi yani ?
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.