Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Hocam kusura balmayın ben bu mesajı görmemişim. Geçen hafta arka salıncakları ve Z rotları değiştirdim, pimleri yağladılar, ön disler torna oldu ama o gıcırtı sesi hala var, sadece parkeli yollarda geliyor artık. Ben de bunu duymaktan bıktım gerçekten ve 2 gün önce TRW disk ve balata seti sipariş ettim, arka balatalar azalmış zaten önler iyi ama değiştirmişken hepsini komple değiştireyim dedim. Bu sefer kaliperi iyice temizleyip pimleri terar yağlatacağım, en son yağlandığında ses kesilmişti ama bir süre sonra geri başladı.Bakalım bunlar değişince ses kesilecek mi
Hocam kusura balmayın ben bu mesajı görmemişim. Geçen hafta arka salıncakları ve Z rotları değiştirdim, pimleri yağladılar, ön disler torna oldu ama o gıcırtı sesi hala var, sadece parkeli yollarda geliyor artık. Ben de bunu duymaktan bıktım gerçekten ve 2 gün önce TRW disk ve balata seti sipariş ettim, arka balatalar azalmış zaten önler iyi ama değiştirmişken hepsini komple değiştireyim dedim. Bu sefer kaliperi iyice temizleyip pimleri terar yağlatacağım, en son yağlandığında ses kesilmişti ama bir süre sonra geri başladı.
Bakalım bunlar değişince ses kesilecek mi
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.