Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Motor performansıMotor performansıArkdaşlar. Ben de 1 ay önce Honda cvici fb7 sahibi oldum. Arkdaş da lduğu gibi benim de kafama takıldı bu konu. Aracı ekspertizde motor perfoansına soktum. Araç benzinli 35000 de. %88 çıktı. Beeygir 107 çıktı. Araç manuel. Ekspertiz yapan arkdaş gayet iyi sorun yok dedi. Performansı 4. viteste ölçüyoruz manuellerde 4. viteste 180 de kesici giriyor dedi. Otomatiklerde ise 200 ü bulur dedi. Ondan %88 çıkar dei. Gayet iyi performansı dedi. Szice de böyle mi?
Motor performansı
Arkdaşlar. Ben de 1 ay önce Honda cvici fb7 sahibi oldum. Arkdaş da lduğu gibi benim de kafama takıldı bu konu. Aracı ekspertizde motor perfoansına soktum. Araç benzinli 35000 de. %88 çıktı. Beeygir 107 çıktı. Araç manuel. Ekspertiz yapan arkdaş gayet iyi sorun yok dedi. Performansı 4. viteste ölçüyoruz manuellerde 4. viteste 180 de kesici giriyor dedi. Otomatiklerde ise 200 ü bulur dedi. Ondan %88 çıkar dei. Gayet iyi performansı dedi. Szice de böyle mi?
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.