Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ynt: Civic FB7 Nano boya koruma (Nasiol ZR 53)Ynt: Civic FB7 Nano boya koruma (Nasiol ZR 53)[quote author=NoFeaR link=topic=72.msg410#msg410 date=1390853193]Hocam, burada nerede tornavida kullanılıyor Çakmak kalem vs. yüzeyin kayganlığından dolayı çizilmiyor nesne boyaya tutunamıyor, benim yaptığım nano koruma ürünüde bu.Tornavidaya takarak çizersen hiç birisi dayanamaz, buna folyo kaplamada dahil saca kadar kazır gider
Ynt: Civic FB7 Nano boya koruma (Nasiol ZR 53)
[quote author=NoFeaR link=topic=72.msg410#msg410 date=1390853193]
Hocam, burada nerede tornavida kullanılıyor
Çakmak kalem vs. yüzeyin kayganlığından dolayı çizilmiyor nesne boyaya tutunamıyor, benim yaptığım nano koruma ürünüde bu.
Tornavidaya takarak çizersen hiç birisi dayanamaz, buna folyo kaplamada dahil saca kadar kazır gider
folyo kaplama diyince kaput koruma için şöyle bir uygulama varmış uygulamayı mesaj olarak attı yapan kişi ama nasıl olur bilmiyorum
Plasti dip de istenirse 200 Microna kadar çıkılır.
Sıvı olarak atıldığı için tamamiyle yapan yerle alakalı bu durum,biz 5 kat atıyoruz ve yeterli kalınlığı elde ediyoruz. Üstelik 20 cm lik bir dip parçası 80 cm e kadar esniyor. Ürün esnekliği yüksek olduğu için kaput yaptığımız hiçbir müşteride şikayet gelmedi. Üstelik önceki mesajda belirttiğim gibi lokal onarımı olduğu için folyoya göre daha çok tercih edilmeye başladı ürün. 1.5 litre ile kaplama işlemini yapıyoruz ve 300 lira fiyat istiyoruz. Şöyle örnek verebilirim bi sprey 300 gramdır ve 50 lira genelde satılır. 1.5 litre dediğimiz zaman 5 spreye eşit kullanılan malzeme atılıyor. Firmanın söylediği 3 sprey yeterli. Ayrıca yine örnek vermek gerekirse 4 jantı şeffaf veya bir renge boyamak için 2 sprey söylenir. Kıyaslama yapmanız için bu örnekler. Biz sağlam olsun müşteri geri dönmesin diye bu yolu tercih ediyoruz. Umarım açıklamayı doğru yapabildim
[/QUOTE]
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.