Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Güncelleme: 15.06.2019 tarihinden arka balata kodunu 43022-TR0-A01 olarak biliyordum ama rus forumlarındaki incelememde 43022-TR0-E00 olduğunu gördüm.Güncelleme 2: 17.06.2019 tarihli [USER=3864]@arif0668[/USER] 'in paylaşımı ile de servislerde güncel kullanımdaki kodun 43022-S5A-E50 olduğunu görmüş olduk. Bu paylaşımiçin [USER=3864]@arif0668[/USER] 'e teşekkür ederim Neden rus forumlarını inceliyorsun diyenler için, Rusya'daki Civicler Türkiye'deki fabrikadan gidiyor, bizim kullandığımız araçlar ile aynı parça kodlu parçaları kullanıyorlar Drive2.ru ve civic-club.ru gibi forumlar gerçekten oldukça zengin paylaşımlar içeriyor Ayrıca orjinal yedek parça kullanımı ve erişimi konusunda Ukrayna ve Rusya Türkiye'den çok daha serbest bir piyasaya sahip Mesela [URL unfurl="true"]http://hondacar.com.ua/[/URL] sitesini incelerseniz uygun fiyata oldukça fazla orjinal parça satıldığını görebilirsiniz
Güncelleme: 15.06.2019 tarihinden arka balata kodunu 43022-TR0-A01 olarak biliyordum ama rus forumlarındaki incelememde 43022-TR0-E00 olduğunu gördüm.
Güncelleme 2: 17.06.2019 tarihli [USER=3864]@arif0668[/USER] 'in paylaşımı ile de servislerde güncel kullanımdaki kodun 43022-S5A-E50 olduğunu görmüş olduk. Bu paylaşımiçin [USER=3864]@arif0668[/USER] 'e teşekkür ederim
Neden rus forumlarını inceliyorsun diyenler için, Rusya'daki Civicler Türkiye'deki fabrikadan gidiyor, bizim kullandığımız araçlar ile aynı parça kodlu parçaları kullanıyorlar
Drive2.ru ve civic-club.ru gibi forumlar gerçekten oldukça zengin paylaşımlar içeriyor
Ayrıca orjinal yedek parça kullanımı ve erişimi konusunda Ukrayna ve Rusya Türkiye'den çok daha serbest bir piyasaya sahip
Mesela [URL unfurl="true"]http://hondacar.com.ua/[/URL] sitesini incelerseniz uygun fiyata oldukça fazla orjinal parça satıldığını görebilirsiniz
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.