Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
ABD versiyonu olarak geçen yağı aldım ve Ankara'da Hondaci Mehmet'te şanzıman yağını değiştirdim. Ufak bir iki bilgilendirme yapayım:1) 3 litre şanzıman yağını internetten 369 TLye aldım, şu an indirim var 355TL, bilginize. Yalnız Mehmet ustanın yanında çalışan çocuklardan biri "tavsiye etmem orijinal al" filan dedi, pek polemiğe girmedim. Işçiliğe de 50 TL aldılar. Bence gayet uygun.2) Honda Bora'dan pul aldım 17TL. Yağ fiyatını da litresi 135'ten satıyorlar.3) O arada Mehmet ustanın yanında çalışanlardan biri LPG enjektörlerin hava aldığını söyledi, motor çalışırken üst tarafa su döküyor ve motor sallanmaya başlıyor. Beni Şaşmaz da kendi LPG cinsine yonlendirdi. O da o-ringleri değiştirdi ve bölgeyi temizledikten sonra 125TLye işlemi halletti. Işlemden sonra su dökünce motor sallanmiyordu, herhalde iyi bir şey ))Son olarak bir daha bakıma filan Ankara'da denk getirmeye çalışacağım, Mehmet usta ve dükkanı yeterince güven verdi.Selamlar, saygılar.Çağdaş Özkan'12 FB7
ABD versiyonu olarak geçen yağı aldım ve Ankara'da Hondaci Mehmet'te şanzıman yağını değiştirdim. Ufak bir iki bilgilendirme yapayım:
1) 3 litre şanzıman yağını internetten 369 TLye aldım, şu an indirim var 355TL, bilginize. Yalnız Mehmet ustanın yanında çalışan çocuklardan biri "tavsiye etmem orijinal al" filan dedi, pek polemiğe girmedim. Işçiliğe de 50 TL aldılar. Bence gayet uygun.
2) Honda Bora'dan pul aldım 17TL. Yağ fiyatını da litresi 135'ten satıyorlar.
3) O arada Mehmet ustanın yanında çalışanlardan biri LPG enjektörlerin hava aldığını söyledi, motor çalışırken üst tarafa su döküyor ve motor sallanmaya başlıyor. Beni Şaşmaz da kendi LPG cinsine yonlendirdi. O da o-ringleri değiştirdi ve bölgeyi temizledikten sonra 125TLye işlemi halletti. Işlemden sonra su dökünce motor sallanmiyordu, herhalde iyi bir şey ))
Son olarak bir daha bakıma filan Ankara'da denk getirmeye çalışacağım, Mehmet usta ve dükkanı yeterince güven verdi.
Selamlar, saygılar.
Çağdaş Özkan
'12 FB7
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.