Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Merhaba, cevabiniz icin tesekkur ederim. Arac otomatik fb7 yalniz soyle bir durum var hocam, duz yolda tam tur saga ya da sola fark etmez istediginiz kadar yuklenin tik ses yok, sadece dik bir rampada donmek istedigimde cat cat ses yapıyor. Bana bu durum ilk motor kulagi gibi gelmisti ama usta aks dedigi icin oyle kabul ettim. Kararsiz kaldim servise mi gitmeliyim yoksa sanayiye mi bilemedim. Ankara'da iyi bir hondaci tavsiyeniz varsa ogrenmek isterim.Teşekkürler
Merhaba, cevabiniz icin tesekkur ederim. Arac otomatik fb7 yalniz soyle bir durum var hocam, duz yolda tam tur saga ya da sola fark etmez istediginiz kadar yuklenin tik ses yok, sadece dik bir rampada donmek istedigimde cat cat ses yapıyor. Bana bu durum ilk motor kulagi gibi gelmisti ama usta aks dedigi icin oyle kabul ettim. Kararsiz kaldim servise mi gitmeliyim yoksa sanayiye mi bilemedim. Ankara'da iyi bir hondaci tavsiyeniz varsa ogrenmek isterim.
Teşekkürler
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.