Civic Fb7 USB GİRİŞİ var mı?

Arkadaşlar selam fb7 kasalarda orjinallerinde USB girişi var mı ? veya sadece ek olarak taktırılan ekranlı multimedyalarda mı oluyor ? bilgilendirirseniz sevinirim ,

Bende 2013 model dream var aux var fakat usb yok malesef,sonradan takılıyor mu hiç bilemiyorum.

@Futuredead Aux u usb ye dönüştürücü kablo var.

2013 elegance var bizde usb girişi yok aux yok
Biraderde 2013 premium var kolçak içinde usb girişi var ve aux girişi var

@Futuredead Aux u usb ye dönüştürücü kablo var.
@NoFeaR bey,teşekkür ederim, aux kablolarına önceden de baktım ama tek kablo olanlarda aux-usb'den çıkış yapıp flash bellek takarsanız yine çalıştırmıyor, sadece usb ye telefon,ipod vs takılırsa çalıştırıyor diye yorumlar var,hatta bir satıcıda n11'de ekte paylaştığım fotoğrafı ilan resimlerinde belirtmiş.Başka bir alternatif çözüm olabilir mi? Veya çevrenizde kablodan kullanıpta verim alan kişiler var mı? Aklım çok karışık bu konuda,sanırım enerji desteği olmadan çalıştırmıyor bu usb çıkışından :(usb.jpeg

Son düzenleme:
2013 elegance var bizde usb girişi yok aux yok
Biraderde 2013 premium var kolçak içinde usb girişi var ve aux girişi var
abi bunu bende anlamadım nasıl olabiliyor ki , ilanlarda yazıyor bazılarında usb dıye ancak goremedım gırısını demekkı kolcakta oluyormus . Ama yıne aklıma takıldı aynı yıl bırı daha dusuk paket sende yok onda var ılgınc

Arkadaşlar selam fb7 kasalarda orjinallerinde USB girişi var mı ? veya sadece ek olarak taktırılan ekranlı multimedyalarda mı oluyor ? bilgilendirirseniz sevinirim ,
var.. orjinal girişi kolçağın içinde sonradan ekran takılmışsa torpidoya bak..

Geri