Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ynt: Civic FB7 Yıkama ve detailing ürünleriYnt: Civic FB7 Yıkama ve detailing ürünleri[quote author=mehmetzengin link=topic=175.msg9432#msg9432 date=1405865803] once merakimi sorayim. Bu otopark nerenin? Kapali alanım olmadigi icin zr53 isine giremiyorum. Bu sekilde isler icin kullanabilecegimiz otopark istanbulda nerede vardır? bu arabada gule gule kullanin. Güzel parlamis.
Ynt: Civic FB7 Yıkama ve detailing ürünleri
[quote author=mehmetzengin link=topic=175.msg9432#msg9432 date=1405865803]
once merakimi sorayim. Bu otopark nerenin? Kapali alanım olmadigi icin zr53 isine giremiyorum. Bu sekilde isler icin kullanabilecegimiz otopark istanbulda nerede vardır? bu arabada gule gule kullanin. Güzel parlamis.
Hocam bu otopark abimlerin evinin otoparkı 3 katlı otoparkı mevcut 1 ve 2 kat yoğun olduğundan 3 kata çektim etrafta hiç araba olmuyor ve hep boş yaklaşık 2 saat uygulama yaptım arada bir gezen güvenlik dışında kimse yanımdan gecmedi...
Sakin olması gelip geçen araba olmaması sebebiyle çok rahat işlerimi hallede biliyorum..
yaşasın tapatalk!!
[/QUOTE]
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.