Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Merhaba. Bende 2018 eco elegance aracım için ankara efeden pazartesi gününe randevu aldım. Şanzuman yağı dahil 2200 lira gibi bi rakamdan bahsedildi. Bir de telefona çıkan kişi aracın genel durumuna bakılır ekstra giderleriniz olabilir gibisinden konuştu. Fiyat gerçekten çok yüksek. Borayı da aradım aynı fiyatı verdi. Forumda yeniyim, efe hakkında çok olumsuz yorum okudum. Efeden iptal edip boradan mı randevu alsam. Yardımcı olursanız sevinirimSM-A530F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Merhaba. Bende 2018 eco elegance aracım için ankara efeden pazartesi gününe randevu aldım. Şanzuman yağı dahil 2200 lira gibi bi rakamdan bahsedildi. Bir de telefona çıkan kişi aracın genel durumuna bakılır ekstra giderleriniz olabilir gibisinden konuştu. Fiyat gerçekten çok yüksek. Borayı da aradım aynı fiyatı verdi. Forumda yeniyim, efe hakkında çok olumsuz yorum okudum. Efeden iptal edip boradan mı randevu alsam. Yardımcı olursanız sevinirim
SM-A530F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.