- Aracınız
- Civic FK7 HB 2017
Bugün şehir içi çok kısa mesafelerde sık sık 4-5 sefer motoru stop edip çalıştırdım, her seferinde multimedya açılıyor kapanıyor açılıyor kapanıyor en sonunda bilgi menüsü düğmesine bastığımda yakıt tüketim değerleri ve bilgi ekranı çıkmamaya başladı, menüden varsayılan değerlere geri döndürmek işe yaramadı kontak anahtarını çekip tekrar çalıştırınca da düzelmedi bende çözüm olarak bir videodan multimedya yı reboot etmeyi öğrendim denedim ve multimedya sistemi düzeldi.
Üst sol köşedeki altında audio yazan açma kapama düğmesine birkaç saniye basılı tutunca yeniden başlatma uyarısı çıkıyor evet diyince ekranda tek bir honda logosu çıkıp 30-40 saniye bekliyorsunuz ve multimedya daki buglar dan kurtuluyorsunuz.
videolar aşağıda
bu da gizli menü ama dikkat ediniz fazla kurcalamamakta fayda var
aşırı sıcaklarda ve aşırı soğuk havalarda birde sert bir çukura düştüğünüz zaman multimedya kendi kendine restart çekiyormuş yani durduk yere kapanıp açılabiliyor kullanma kılavuzunda bu durum normal deniliyor.
Üst sol köşedeki altında audio yazan açma kapama düğmesine birkaç saniye basılı tutunca yeniden başlatma uyarısı çıkıyor evet diyince ekranda tek bir honda logosu çıkıp 30-40 saniye bekliyorsunuz ve multimedya daki buglar dan kurtuluyorsunuz.
videolar aşağıda
bu da gizli menü ama dikkat ediniz fazla kurcalamamakta fayda var

aşırı sıcaklarda ve aşırı soğuk havalarda birde sert bir çukura düştüğünüz zaman multimedya kendi kendine restart çekiyormuş yani durduk yere kapanıp açılabiliyor kullanma kılavuzunda bu durum normal deniliyor.