Konuya cevap cer

> Bak sen şu işe [USER=3]@NoFeaR[/USER] hocamın aracı bozulmuş foruma düşmüş biraz beyin fırtınası yapalım mı? Kıymettar abim yüzünü gören cennetlik. :)

> Benim ilk aklıma subap ayarından olabilir diye düşünmüştüm. Fakat yeni yapılmış ve geçmemiş.

> Benzinde ve lpgde beraber olan bir durum. Arıza kaydı yok. Bu yüzden nokta atışı yapmakta kolay olmuyor. Problem bitesiye kadar benzinde sürmek fayda sağlar.

> Gaz yememe, yığılma ve stop etme var. 40 kilometre hızda stop etmesi çok daha enteresan bir tablo olmuş.

> Şuan ağırlık olarak elektronik bir problemden şüpheleniyorum. Ecular, soketler, sıkışmış veya soyulmuş kablo demetleri, bobin ve kabloları, bujiler vs.

> Rolantide düşme boğaz kelebeğide yapabilir. Maf sensörü havayı yeterli oranda ölçemez ise karışım sıkıntıya düşer. Hava giriş ve çıkışlarında oluşabilecek çatlaklar önemlidir.

> Aslında aracı Obd'den laptopa bağlayıp çevreyi gezmek lazım. Bütün değerleri izleyip anormallik durumları yakalamak güzel olurdu. Emme hava basıncı, yakıt basıncı, avans durumu, yakıt haritası gibi olabilir.

> Gıcık bir arıza inşâallah kısa sürede problemi bulursunuz.

Geri