Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Dostlarım Kazadan Sonra Aracı Görmeye Gittim Pazartesi Günü Kaza Günü Şokun Etkisi İle Bakmak Aklıma GelmemiştiAirbag Soketinin 2 cm yanın dan geçmiş Airbag O Yüzden Açmamış Soketleri Gösterdiler Patlasa'da Pert Verilmezdi Bu Araca DedilerFrenler'i Konuştum Biz Aracı Burda Makine'de Test Edemiyoruz Ama Gerekirse Anlaşmalı Bir yere Götürüp Teste Sokarız DedilerDreksiyon Kutusu konusunu konuştum Şuan Bişe Belli Olmaz Yapıldıktan Sonra Kontrol Edilecek Dreksiyon KutusuKemer Kitleme Konusunu Orda Baktılar Kitliyor Denildi Sen Yavaş Vurduğun İçin Salmıştır Belki Kemer DedilerSent from my RNE-L01 using CivicTR Forum mobile app
Dostlarım Kazadan Sonra Aracı Görmeye Gittim Pazartesi Günü Kaza Günü Şokun Etkisi İle Bakmak Aklıma Gelmemişti
Airbag Soketinin 2 cm yanın dan geçmiş Airbag O Yüzden Açmamış Soketleri Gösterdiler Patlasa'da Pert Verilmezdi Bu Araca Dediler
Frenler'i Konuştum Biz Aracı Burda Makine'de Test Edemiyoruz Ama Gerekirse Anlaşmalı Bir yere Götürüp Teste Sokarız Dediler
Dreksiyon Kutusu konusunu konuştum Şuan Bişe Belli Olmaz Yapıldıktan Sonra Kontrol Edilecek Dreksiyon Kutusu
Kemer Kitleme Konusunu Orda Baktılar Kitliyor Denildi Sen Yavaş Vurduğun İçin Salmıştır Belki Kemer Dediler
Sent from my RNE-L01 using CivicTR Forum mobile app
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.